Sorin Brotnei, membru al popularei trupei pop Akcent, a chemat politia, ieri la pranz, dupa ce si-a gasit, din intamplare, scuterul furat in iarna anului trecut. Acesta si-a recunoscut vehiculul intr-o benzinarie de pe Dorobanti.

Sorin de la Akcent se poate declara un om norocos. Acesta isi pierduse orice speranta dupa ce, la data de 14 decembrie, hotii l-au lasat fara scuter.

Convins ca nu mai are nicio sansa sa-l recupereze, Brotnei nu s-a mai obosit nici macar sa faca o reclamatie la politie pentru furt.

Ieri, la aproape cinci luni de la incident, Sorin a intrat intr-o benzinarie de pe Dorobanti si a observat un scuter care semana zdrobitor cu al sau. Artistul l-a intrebat pe "proprietar" de unde il are, iar acesta i-a raspuns ca l-a cumparat din targ, pentru 200 de euro.

Cand i-a spus ca este mopedul lui, necunoscutul a rupt-o la fuga, pe jos. Brotnei a chemat imediat autoritatile, iar la fata locului a aparut un echipaj. Scuterul a fost luat de unul dintre agenti care l-a condus la sediul Sectiei 1, unde cantaretul a depus plangere pe numele hotilor si a reintrat in posesia mopedului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.