Anuntata cu surle si trambite, colaborarea Prodancei cu turcii de la Kanal D a inceput cu stangul. Toata saptamana premergatoare emisiunii "Sueta de duminica" s-a difuzat pe post un promo din care nu s-a inteles nicio secunda ca Ana Maria Prodan va reveni pe micul ecran, iar cele doua ore de emisiune au lasat de dorit.

Duminica, Ana Maria Prodan a realizat prima sa emisiune sub grila postului Kanal D. Desi ar fi fost de asteptat ca aceasta sa aiba drepturi depline de prezentator asupra formatului, ea a avut si un coprezentator, pe Marian Mexicanul, un lautar care, jumatate din timpul alocat emisiei si-a promovat sotia, cantareata Paula Lincan, si orchestra.

Surse din interiorul postului sustin ca, pe vremea cand se discuta varianta ca Dana Savuica sa realizeze "Sueta de duminica", Mexicanul ar fi trebuit sa asigure bandul emisiunii, nu sa prezinte show-ul.

Dorinta lui de a iesi in fata insa a fost cat se poate de bine evidentiata duminica trecuta, cand Prodanca a fost acoperita, in repetate randuri, de coprezentatorul ei. Mai mult, se pare ca acesta isi plateste orchestra si invitatii din propriul buzunar, motiv pentru care a "castigat" postul de prezentator.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.