O noua bomba a explodat ieri in lumea mondena, desi era amorsata cu mult timp in urma: Elan Schwartzenberg s-a cuplat cu Anna Lesko.

Anul trecut, la petrecerea de inaugurare a unui mall din Constanta, cine credeti ca a fost invitata sa incinga spiritele chefliilor? Anna Lesko. Al cui credeti ca apartinea edificiul dedicat doamnelor pasionate de cumparaturi? Al lui Elan Schwartzenberg. Inca de pe atunci, cand nu existau zvonurile unui divort al afaceristului de Mihaela Radulescu, intre Elan si Anna au iesit scantei, invitatii observandu-i flirtand fara perdea. De altfel, cu sapte ani in urma, Raduleasca a simtit pericolul si a sfatuit-o pe basarabeanca sa-i lase barbatul in pace.

Pentru investitia de la malul marii care l-a costat peste 70 de milioane de euro, fostul sot al
Mihaelei Radulescu a vrut o paranghelie de pomina. La un hotel de patru stele din Mamaia a invitat bogatasi cata frunza si iarba, dar si o bomba sexy care sa-i ridice de pe scaun.

Onoarea i-a revenit Annei Lesko si toata lumea era convinsa, initial, ca ideea i-a apartinut primarului Radu
Mazare, despre care s-a spus ca ar fi un vechi ibovnic al cantaretei de peste Prut.

In realitate insa, Elan era cel care voia cu ardoare sa fredoneze piesele Annei si acest lucru s-a vazut
destul de clar la petrecere, invitatii observand ca cei doi isi arunca ocheade si flirteaza fara perdea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.