Actrita Farrah Fawcett, cunoscuta in special pentru rolul din serialul "Ingerii lui Charlie", se afla in stare grava intr-un spital din Los Angeles, medicii fiind rezervati cu privire la sansele ei de supravietuire, a anuntat radaronline.com, care citeaza surse apropiate familiei.
In varsta de 62 de ani, Fawcett sufera de cancer si a fost internata saptamana trecuta, dupa ce experimentase cateva tratamente cu celule stem, in Germania.

Fawcett a fost diagnosticata cu cancer prima data in 2006, iar boala a recidivat in mai 2007. Alaturi de ea, in spital, se afla iubitul ei de-o viata, actorul Ryan O'Neal, care a detinut rolul principal in "Love Story". Cei doi actori au impreuna un fiu, Redmond, in varsta de 24 de ani, arata NewsIn.

Farrah Fawcett are in palmares sase nominalizari la Globul de Aur si este considerata una dintre cele mai frumoase blonde din istoria Hollywood-ului. In 1995, actrita a surprins pe toata lumea pozand in revista Playboy, la varsta de 48 de ani, editie care a devenit cea mai vanduta din anii '90.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.