Se deschide o noua etapa in cadrul festivalului “Spune pe scurt” – prezentarea celor mai bune productii UNATC din ultimii ani si interviurile special realizate de echipa “Spune pe scurt” cu reprezentanti ai industriei cinematografice romanesti.
Pe langa concursurile saptamanale organizatorii festivalului si-au propus sa dovedeasca tuturor ca online-ul conteaza cu adevarat prin posibilitatile pe care le ofera.

“Spune pe scurt” – festival online de scurt metraje lanseaza filmul documentar “.romania_ online”.

Desi unele imagini din film pot parea socante pentru unii, jenante pentru altii, aceasta este o fata a Romaniei pe care o vedem cu totii zi de zi. O tara a extremelor sociale... tristete, deznadajduire, mizerie, minciuna, suferinta aceste cateva cuvinte creioneaza portretul robot al multor oameni.
Avem oare taria sau puterea de a schimba aceasta imagine deprimanta a Romaniei?

Intra pe www.spunepescurt.ro, vizioneaza filmul si spune-ti parerea. De la om... la om.

Un eveniment organizat de EFECTIV D4 Events cu sprijinul: UNATC “I.L. Caragiale”, Pro Cinema, Hollywood Multiplex, Cinema Pro, Radio ProFM Dance, Zoom Tv, Empire Film, Zile si Nopti, Amma Print, Port.ro, Filmoteca.ro, Diseara.ro, Filmepedia.ro, Cinemarx.ro, Comunicatedepresa.ro, Artefect.net


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.