Intalnirea dintre Sfantul Parinte al Bisericii Catolice si Andreea Marin va avea loc chiar in saptamana dinaintea Pastelui Catolic.

In timpul intrevederii, fosta "Zana" a Surprizelor va discuta cu Papa Benedict XVI probleme legate de situatia copiilor defavorizati din intreaga lume, pentru a caror soarta se lupta si UNICEF Romania, organizatie in cadrul careia Andreea ocupa functia de ambasador.

Andreea Marin Banica da semne ca a renuntat definitiv la televiziune, canalizandu-si intreaga atentie numai spre actiunile caritabile ai caror beneficiari sunt copiii. Zilele acestea, fosta vedeta de la TVR se afla in SUA, unde, din informatiile noastre, pe langa faptul ca a participat, la sediul ONU din New York, la lansarea unei carti unde a tinut un discurs in calitate de scriitor de eseu, se afla si in interes personal.

La cateva zile dupa ce va reveni in tara, sotia lui Banica Jr. isi va face din nou bagajele. Ea urmeaza sa se intalneasca la Vatican, chiar in Saptamana Mare a catolicilor, cu Papa Benedict al XVI, pe care va avea onoarea sa-l cunoasca personal, moment emotionant de care s-a bucurat, la inceputul acestui an, si Ramona Badescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.