Sotia lui Pepe a pus la cale o intalnire fata in fata cu o blonda, despre care a aflat, intamplator, ca nu o agreeaza.

Aflata intr-un club, impreuna cu o prietena si vrand sa testeze la cald reactiile celei care o vorbeste de rau, Oana Zavoranu a initiat un dialog nevinovat cu aceasta. Efectul discutiei a fost insa un scandal in toata regula intre femeia blonda si amica vedetei.

Oana Zavoranu a reusit, fara voia ei, sa provoace o cearta intre doua femei. Dupa ce prietena ei a instiintat-o ca fata aceea draguta, de la o masa alaturata are un cui impotriva ei, cele doua fiind de altfel cunostinte vechi, bruneta nu a stat pe ganduri si a vrut cu orice pret sa o cunoasca.

Dupa ce a achitat nota de plata, in drum spre iesirea din club, Oana s-a oprit la masa celei despre care auzise ca o denigreaza. Fara sa tina cont de cele aflate, sotia lui Pepe s-a ocupat singura de prezentari: "Te pup! Eu sunt Oana. Am auzit ca nu prea ma agreezi. Este dreptul tau!".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.