O fi avand ea fitele cat casa, dar are si momente cand mai coboara cu picioarele pe pamant si se poarta ca orice alta femeie cu origini modeste.

Se numeste Columbeanu si este musai sa aiba sofer, cum altfel decat tanar, frumos si chiar celebru. Cu toate acestea, Monicai ii place foarte mult sa conduca si nu ezita sa se urce la volan, chiar daca “Ricky Martin” este tot timpul la dispozitia ei. Zilele trecute, am surprins-o pe Moni la volanul bolidului de 200.000 de euro si, curios lucru, soferul-mane-chin se afla in dreapta ei amuzandu-se nevoie mare de gafele automobi-listice ale sefei sale.

Intr-o zi insorita de primavara am surprins-o pe Monica Columbeanu, pe calea Victoriei, la carmele Bentley-ului, in dreapta ei sezand tantos cine credeti? Raspuns corect: sexy-soferul devenit, mai nou, sexy-pasager.

Voicu Ruslan Panzar, tanarul de 22 de ani din Turda, a fost model in provincie, apoi si-a croit drumul spre succes ca sofer pentru fosta sa colega de podium, acum ajunsa mare doamna in Capitala. Cei doi petrec mult timp impreuna pe la evenimentele mondene sau la sala de sport unde se ajuta reciproc in lupta cu grasimile, Iri fiind perfect de acord cu acest lucru. Columbeanu spune ca are incredere deplina in sotia lui, o divinizeaza si nu-i interzice nici un fel de placere.

Totodata, milionarul nu se teme nici cand nevasta lui se afla la volanul bolidului de 200.000 de euro, una dintre pasiunile ei fiind sofatul. Monica ne-a declarat ca se simte foarte bine la volan si se amuza atunci cand ceilalti participanti la trafic isi frang gatul uitandu-se dupa ea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.