Chiar daca este inca la o varsta frageda, cand pentru majoritatea tinerilor “tot ce zboara se mananca”, Miley Cyrus stie ce vrea de la viata si nu vrea in niciun caz sa ajunga ca Britney Speras sau Lindsay Lohan.
Barurile, cluburile si petrecerile pline de aburi de alcool nu sunt pe gustul tinerei artiste care nu vrea sa-si dezamageasca parintii. In plus Cyrus vrea sa fie un exemplu demn de urmat pentru sora ei mai mica. “Cred ca este o dovada de egoism sa te duci tot timpul la petreceri, in special daca ai un frate sau o sora mai mica. Am o sora de noua ani si nu vreau ca la scoala ceilalti copii sa rada de ea pentru comportamentul meu”, a declarat starul din “Hannah Montana”, potrivit UsMagazine.

Tanara in varsta de 16 ani nu vede nimic gresit in faptul ca are o relatie cu manechinul Justin Gaston, in varsta de 20 de ani, pe care l-a cunoscut prin intermediul tatalui ei pe platourile de filmare de la “Hannah Montana”. “Nu cred ca am ceva de ascuns. Il iubesc si chiar nu-mi pasa de nimic altceva”.

“Nu simt ca fac ceva gresit si sunt pregatita ca oamenii sa accepte asta. Fanii mei deja au acceptat si imi doresc sa fiu fericita …si nu am mai fost asa fericita de cativa ani”, a adaugat Miley care a trecut printr-o perioada grea dupa despartirea de Nick Jonas, si a trebuit sa se mute de la Nashville la Los Angeles. “In sfarsit sunt din nou fericita si cred ca asta se vede in muzica si munca mea”.

Sa fii permanent in atentia camerelor de filmat si a aparatelor de fotografiat nu este un lucru usor si cere multe sacrificii, printre care si alimentare, sacrifcii cu care Cyrus nu este de accord. Tanara povesteste ca multi au comentat despre silueta ei spunand ca trebuie sa mai slabeasca sau ca trebuie sa-si puna implanturi de silicon dar ea nu are decat un raspuns: nu este model sa fie inalta si slaba si in al doilea rand nu-i poti cere unui copil sa-si puna implanturi de silicon “Lasati-ma sa cresc!”.

Intrebata unde se vede peste zece ani, Cyrus spera ca va fi inca pe platourile de filmare si poate o sa fie chiar maritata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.