Vedeta americana a vrut sa demonstreze ca are si alte calitati decat cea de actrita la un show de televiziune. Ea si-a infundat in gura o duzina de morcovi, de parca era la un concurs demn de Cartea Recordurilor.

Una dintre cele mai apreciate vedete hollywoodiene, Glenn Close, in varsta de 62 de ani, a avut parte de un moment cel putin inedit in cadrul unui show de televiziune. Invitata la emisiunea "Late Night" de la NBC, realizata de Jimmy Fallon, Glenn a demonstrat ca are calitati demne de un aspirant la stabilirea unui record Guinness, nu doar de actrita.

Cum moderatorul se interesase, inainte de a o invita pe Glenn in emisiune, despre intamplarile bizare din viata acesteia, el i-a facut vedetei o surpriza de proportii, punandu-i in fata un castron imens cu morcovi si invitand-o pe actrita sa faca dovada ca nu este o fitoasa si ca face fata oricarei provocari.

Fallon i-a cerut lui Glenn sa incerce sa-si indese in gura cat mai multi morcovi, fara sa-i manance, asa cum auzise el ca facuse fiica vedetei, Annie Maude, cand era mica, care reusise sa-si bage in gura nici mai mult, nici mai putin de 42 de morcovi.

Desi luata prin surprindere, Glenn a reactionat prompt si, cu zambetul pe buze, a acceptat provocarea gazdei sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.