Este una dintre cele mai mari voci din Romania. Ne-a alinat copilaria cu zeci de slagare, la fel de iubite si astazi, in epoca muzicii house, dar este indepartat incet, incet din peisaj.

Deznadejdea a pus stapanire pe Mihai Constantinescu. In urma cu cativa ani, a primit Diploma de Onoare din partea Ministerului Culturii, iar astazi, acel minister nu face nimic pentru a-l ajuta.

Artistul nu vrea decat sa urce pe scena, dar nu poate face acest lucru de unul singur. Cu putinii bani pe care ii are, Mihai este hotarat sa stranga cele mai frumoase piese ale sale, vechi si noi, si sa scoata un album. Si-a dorit o formatie, insa criza financiara se face resimtita si in muzica.

A lasat-o balta! In urma cu doua luni, Mihai era foarte incantat ca va pune bazele unei trupe si ca va aduce in atentia publicului cele mai iubite slagare ale sale. Am primit cu drag vestea, numai ca totul a fost un praf in vant.

“Toata lumea se vaita ca din gura de sarpe ca este criza. Nimeni nu mai face nimic pentru ca nu sunt bani. Eu consider ca probleme au existat intotdeauna, numai ca acum sunt exagerate, iar oamenii au un motiv in plus sa se planga. Este adevarat, traim o perioada delicata, dar va trebui sa ne descurcam cumva, sa supravietuim. Legat de trupa mea, vorbisem cu un prieten care mi-a promis ca ma ajuta.

Mi-a spus ca este o idee extraordinara, numai ca nu mi-a mai dat nici un semn de viata. M-a lasat balta, iar eu nu pot face totul singur!”, ne-a declarat cu tristete artistul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.