Angelina si Brad s-au confruntat cu o noua cearta exploziva, in decurs de numai doua saptamani. De data asta, actrita nu l-a prins pe Brad cu o alta bona in pat, ci cu beri si dvd-uri, in timp ce copiii provocau un adevarat haos in casa.

Al doilea conflict major al cuplului din ultimele saptamani a fost provocat tot de Brad, potrivit apropiatilor cuplului. Acesta a fost surprins de Angelina relaxandu-se in dormitor, in timp ce bonele abia ii puteau stapani pe cei sase copii. Obosita dupa o zi grea de filmari, Angelina s-a infuriat teribil.

"Angelina era complet epuizata dupa o zi de munca si a inmarmurit cand l-a vazut pe Brad pe jumatate adormit. L-a scuturat furioasa sa se trezeasca dar el ii spunea morocanos sa il lase in pace", au spus sursele pentru DailyMail, care isi fac griji cu privire la viitorul celor doi soti.

Partenerii din noul film al actritei, Salt, spun ca in ultimul timp Angelina este foarte retrasa, si necomunicativa: "Sta singura si lucreaza cate 15 ore pe zi, iar stresul isi spune cuvantul. Abia are timp sa manance si a slabit foarte mult". Colegii de platou au mai dezvaluit ca Brad si copiii au vizitat-o rareori pe Angelina la filmari.

In urma cu doua saptamani, Angelina a concediat-o pe bona gemenilor, dupa ce l-a gasit pe Brad oferindu-i un masaj. Potrivit surselor, Angelina l-ar fi palmuit pe Brad iar bona a fost concediata pe loc. Actorul a insistat asupra faptului ca doar o consola pe bona, care se simtea foarte rau in acel moment.

De la incident, cei doi dorm in camere separte, iar Angelina s-a retras foarte mult, ridicand un zid intre ea si Brad.

Actrita se plangea inca de anul trecut de faptul ca ea si Brad nu au timp pentru ei doi, din cauza copiilor: "Mami si tati trebuie sa petreaca mai mult timp impreuna, nu stam prea bine la acest capitol".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.