In intervalul 17-19 iunie 2005, Yamaha da intalnire tuturor iubitorilor de motoare la Yamaha Summer Festival, pe pista internationala de Motor Grand Prix de la Brno, Republica Ceha.

De-a lungul a trei zile, fanii si dealerii Yamaha au ocazia sa intalneasca motociclisti din toata lumea, sa guste stilul de viata Yamaha si sa sarbatoreasca 50 de ani de la infiintarea companiei Yamaha Motor.
In timpul festivalului, dealerii Yamaha din Europa Centrala si de Est vor avea standuri individuale; astfel, participantii vor putea sa testeze produsele Yamaha, sa priveasca si sa ia parte la cursele de motoare ce vor avea loc pe pista de la Brno.

Iubitorii de motoare din Romania vor fi prezenti la Yamaha Summer Festival si prin intermediul companiei Motodynamics Romania, unic importator si distribuitor Yamaha in Romania. Compania a organizat o tombola speciala pentru persoanele care au vizitat standul Yamaha din cadrul Salonului de Motociclete si Accesorii Bucuresti 2005. Trei dintre cei care au completat chestionarul disponibil la stand vor putea trai experienta Yamaha in direct la Brno.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.