Il stim din "Big Brother". Se indragostea si abandona. Sau de la "Fa-ti bagajele!". Acum este prezentatorul emisiunii Prima TV "Tradati in dragoste". Ca doar ii plac sporturile extreme si Fight club.

Ingimfat

Nu. Chiar deloc. Eu sint o persoana care, daca are de ales intre a merge cu RATB-ul sau a lua un taxi, ia RATB-ul.

Zgircenie?

Nu neaparat, dar RATB-ul este eficient, de ce naiba sa dai bani mai multi pe taxi... oricum am masina, dar nu e vorba de fite sau zgircenie, ci de normaliatatea mea. Sint o persoana destul de linistita, am si momentele mele de crazy, dar aceste momente sint in compania prietenilor.
"La Big Brother ai pus ochii pe fete si le-ai abandonat"

Asta e. In timpul emisiunii nu am vrut sa intru in ceva serios. Am vrut sa ma distrez, sa ma simt bine! Pace si liniste! A fost un joc. Ce ai de pierdut?

"Tradatii"

Eu ajung la caz in penultima faza. Detectivii isi fac meseria, se string dovezi, ne stringem noi, echipa, stabilim ce este de facut. Incepe apoi bataia de cap, sa-i prinzi pe oameni in flagrant. Nu e usor. Ai o singura incercare, "daca nu, ai pus-o". Am dat si gres... unii au plecat mai repede decit am ajuns noi in locatie. Legislatia nu-ti permite decit sa-i abordezi pe oameni in spatiu public. Incerci sa-i prinzi pe cei doi impreuna. Saptamina trecuta am finalizat un caz in care detectivii ne-au spus ca cei doi pleaca, isi fac bagajele.

Detectivii au crezut ca pleaca la Snagov, dar respectivii plecau de acolo. Au plecat in Sinaia si ne-am dus dupa ei. E o urmarire de durata. Sint niste situatii in care nimeni nu ar vrea sa intre. O femeie ne-a spus o poveste, dar povestea nu s-a verificat pe teren si atunci a trebuit noi sa luam o hotarire, dar sa nu fie cea gresita. Noi stabilim o interventie a noastra, in functie de niste tabieturi ale cuplului. Numai ca odata ni s-a intimplat ca el sa nu iasa doua zile din casa. Am crezut ca el a aflat, am crezut ca ne-a vazut si ne crede recuperatori. Pina la urma el a iesit si ne-a spus ca a fost racit.

Ernest tradatorul

Am avut trei relatii stabile, implicat, cu sentimente. In nici unul dintre cazuri nu am tradat. Pur si simplu, cind am simtit ca nu mai merge cu persoana respectiva si-mi doresc altceva, am pus punct si gata. Am trecut cu greu peste toata recuzita despartirii si, de fiecare data, am spus ca nu ma mai implic vreodata, fiindca nu se merita.

Stingerea flacarii

Simti asta. In clipa in care-ti doresti altceva, cind doar prezenta persoanei respective te enerveaza, te face irascibil, cind te uiti dupa altele. N-are rost sa mint.

Banii

20 de milioane. Suma super-ok pentru un tip de 24 de ani. Jumatate se duce pe mincare. Platesc chiria la bloc.

Mincare

Traiasca-ne puiul de la KFC! Traiasca-ne pizza! Traiasca-ne ceafa cu usturoi. Nu am probleme, doar la chestiile grase am probleme cu ficatul si bolesc doua zile.

Costumatia

Bluza de pe mine o am dintr-un second hand. A fost 30.000, nou-nouta. Ma simt bine in ea! Blugii i-am luat de la Zara. Adidasii, de la un magazinas de linga Cismigiu. Chilotii de la Kenvelo. Ciorapi nu port. Lantul e de argint, cu zalele goale, amintire de la un prieten de-al meu foarte bun.

Viata

E ok. Cu timp liber. As vrea sa fie un pic mai agitata. Sint fericit.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.