Regele manelelor, Nicolae Guta, a fost internat joi la Spitalul Fundeni, sectia cardiologie, unde trebuia sa ramana pana duminica, pentru investigatii. Ieri dupa amiaza insa, Guta a plecat de la spital in ciuda insistentelor medicilor de a ramane. In drum spre apartamentul lui din Bucuresti s-a simtit din nou rau, asa ca a revenit la Fundeni. Guta a acuzat dureri in piept marti, dupa nunta fiicei lui.

A mers la clinica Euromedic din Petrosani, unde s-au ocupat de el prietenii lui, doctorul Gheorghe David (fostul primar al orasului) si sotia acestuia, medicul Sidonia Faibis, directorul Spitalului de Urgenta Petrosani. Ei i-au recomandat sa mearga la Bucuresti pentru analize. Asa ca joi o salvare l-a adus pe regele manelelor la Fundeni. Sorina, fosta iubita a lui Guta, a fost prima care a ajuns la spital. "M-a sunat si mi-a zis ca se simte rau. Eu eram acasa la Timisoara, lucram in gradina. Am plecat val-vartej. Am luat avionul si am ajuns la Bucuresti. Am ramas cu el toata noaptea", ne-a spus ea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.