Sorana Mohamad, membra a formatiei ASIA, isi imparte iubitul cu o alta femeie. Pana de curand, singura vedeta pusa in aceasta situatie a fost Delia Matache care a acceptat sa fie timp de patru ani a cincea roata la caruta in relatia cu omul de afaceri Florin Moldoveanu. Daca in cazul Deliei rivala era o anumita Lucica, Sorana s-a luptat pentru dragostea iubitului cu bruneta Roxana.

Conform revistei VIP, Claudiu Patrascu (baiatul renumitului avocat Adrian Patrascu), de doi ani jumatatea Soranei, a ales sa se consoleze in absenta interpretei cu anonima de care aminteam. Cum Claudiu nu s-a sfiit sa apara cu rezerva la brat in fata amicilor lui, care sunt si prietenii interpretei, normal ca aceasta a prins de veste si i-a facut scandal infidelului.

CARIERA SOLO

Supararea Soranei a fost cu atat mai mare, cu cat se aude ca domnisorul Patrascu ar avea o intreaga colectie de dudui care sa-i tina de urat cand iubita oficiala nu este pe aproape. Dupa certuri repetate, cei doi s-au despartit iarna trecuta, dar s-au impacat cateva luni mai tarziu. Pentru ca si dupa aceasta faza lucrurile au continuat in dulcele stil cu care Claudiu se obisnuise, Sorana a ajuns curand exact in punctul din care plecase. Cele mai recente zvonuri vorbesc despre despartirea celor doi.

Insa nu ar fi de mirare ca, in curand, porumbeii sa se impace, asa cum au procedat si pana acum. Extrem de ambitioasa, Sorana nu vrea totusi sa plece capul in fata altei femei. Poate si pentru ca fiul de avocat i-ar fi propus sa paraseasca trupa ASIA, care nu mai are parte de acelasi succes ca pana acum, si sa se lanseze solo cu sprijinul lui financiar, si nu numai.

DESPARTIRE CU SCANDAL

Si Delia a tinut cu dintii de relatia ei cu Florin Moldoveanu. In urma cu doi ani, Florin a vrut-o pe Delia, chiar daca se iubea de patru ani cu ardeleanca Lucica. Cert este ca Florin nu s-a grabit deloc sa renunte la una dintre ele. Lucica a refuzat sa dispara din viata omului de afaceri si sa lase calea libera vedetei. La randul ei, Delia a vrut ca tanarul si bogatul Florin Moldoveanu (detine 25% din clubul Bonsai din Capitala) sa fie numai al ei. In cele din urma, povestea s-a sfarsit foarte urat pentru interpreta, cu tot felul de acuze aduse in presa de fostul iubit, cum ca solista ar fi umblat si cu alti barbati in timp ce era cu el, ca ar fi o egoista sau ca inteligenta nu o da afara din casa. Pe de alta parte, s-a spus ca Florin a ridicat mana la Delia.

ESEC DUPA ESEC

Dupa despartirea de Florin, cantareata si-a gasit consolarea in bratele lui Edi, baiatul antrenorului Anghel Iordanescu, cu care s-a imprietenit anul trecut. Insa, dupa cateva intalniri amoroase cu interpreta, Edi a dat de inteles presei ca nu doreste o relatie serioasa. In ciuda faptului ca s-a scris despre despartirea lor, Delia a iesit imediat la rampa si a declarat ca petrece o gramada de timp in compania lui Edi, si ca nici nu poate fi vorba de ghinion in dragoste. Tinand cont de faptul ca si in cazul relatiei cu Florin Moldoveanu cantareata a negat cu inversunare ca ar avea probleme, nu ne-ar mira ca si acum sa fie vorba de aceeasi situatie.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.