Aseara, PRO TV a difuzat finala celei de-a doua editii a Miss Playboy Romania, castigatoare fiind Andreea Spataru. La fel ca in 2004, Miss Popularitate - premiu acordat pe baza voturilor exprimate pe site-ul revistei Playboy - a fost desemnata una din frumusetile aparute la Fata de la pagina 5 din Libertatea, Cristina Nica (foto sus), din Timisoara. Studiorile MediaPro, unde a avut loc finala Miss Playboy Romania 2005, a fost napadit si infierbantat de frumusetea celor douasprezece finaliste dornice de glorie. Show-ul, prezentat de Cabral, a beneficiat de prezenta a numeroase vedete ale muzicii, dar si ale pictorialelor din revista Playboy.

Astfel, Loredana, Laguna, adica sexoasele Nicoleta Luciu si Anca Florescu, fetele de la Trident, precum si cele de la Bordo au delectat publicul cu muzica, lasand insa ochii juriului sa se delecteze in voie cu formele aspirantelor la titlu. Dupa mai multe probe epuizante, Miss Playboy Romania 2005 a fost desemnata: Andreea Spataru, din Bucuresti. Calcand pe urmele Dianei Onaca, Miss Popularitate a fost desemnata, la fel ca si anul trecut, una din tinerele care au fost remarcate la "Fata de la pagina 5" din Libertatea, Cristina Nica, din Timisoara.

La 19 ani, cu un fizic remarcabil, 1.64 m inaltime, 45 kg, dimensiuni 86-60-90 si o privire ce-l putea "imblanzi" chiar si pe cel mai pretentios barbat, Cristina a fost cea mai votata finalista pe site-ul revistei de pe Internet. Ea ne-a declarat: "A fost o experienta extraordinara. inainte credeam ca stiu exact ce vreau sa fac, adica Facultatea de Relatii Publice si Internationale in Timisoara.

Acum imi doresc sa vin, dupa bacalaureat, in Bucuresti la facultate si sa incerc o cariera in modeling si televiziune". Cristina, care a castigat si o excursie in Creta, ne-a spus ca toate finalistele vor fi prezente in- tr-unul din episoadele serialului "La bloc" de la PRO TV. "si totul se datoreaza intamplarii prin care am trimis acea fotografie pentru "Fata de la pagina 5" din Libertatea. Cred ca e o mare sansa pentru toate fetele din tara sa apara la aceasta rubrica, o sansa care, uite, iti poate schimba viata in bine", ne-a mai spus noua Miss Popularitate.

Miss Playboy e Andreea Spataru

Andreea Spataru (20 de ani), noua Miss Playboy, este o apetisanta blonda, de 1,70 m inaltime, studenta la Integrare Europeana, cu ochi tulburatori si dimensiuni generoase, 98-60-90. Ea a primit premiul chiar de la castigatoarea primei editii, cea de anul trecut, Oana Ionita, vedeta rubricii Meteo din Libertatea. in plus, Andreea a intrat in posesia unui superb automobil MG Roadster, in valoare de peste 20.000 de euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.