Rapperul T.I., pe numele sau adevarat Clifford Harris, acuzat de trafic ilegal de arme, a fost condamnat la un an si o zi de inchisoare si plata unei amenzi in valoare de 100.000 de dolari.

T.I. a fost arestat in 2007, in Atlanta, dupa ce a incercat sa cumpere mai multe arme neinregistrate de la niste agenti federali care lucrau sub acoperire. Dupa ce a fost prins, cantaretul si-a recunoscut fapta si a pledat vinovat inca de la inceputul procesului. Acesta a declarat ca intentiona sa cumpere armele in scopul de a se apara, dupa ce cel mai bun prieten al sau, Philat Johnson, a fost ucis in Cincinnati in 2006.

Rapperul in varsta de 28 de ani si-a cerut scuze in fata juratilor si a declarat ca a invatat foarte multe in urma procesului si a greselilor facute. "Vreau sa multumesc catorva persoane si sa-mi cer scuze tuturor…Tot ce am invatat a fost prin proces si greseli. Am invatat lectii pe care le ilustrez in muzica mea, pentru ca oamenii sa nu faca aceleasi greseli ca si mine", a declarat T.I, potrivit Huffington Post.

Din octombrie si pana acum, cantaretul a efectuat deja 1.000 de ore in folosul comunitatii, lucru ce pare ca l-a determinat pe judecator sa nu-i aplice pedeapsa maxima pentru acest delict care era de 10 ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.