Celebrul cantaret Al Bano a fost investit la inceputul acestei saptamani de primarul Sorin Oprescu in functia de Ambasador Onorific al Bucurestiului. Oprescu s-a ocupat si de imbracamintea cantaretului, ramas fara haine in aeroport.

Celebrul cantaret italian Al Bano a ajuns cu avionul la Bucuresti in noaptea de 22 spre 23 martie, iar dupa aterizare a avut ghinion, fiind singurul pasager caruia i s-au ratacit bagajele. Drept urmare, s-a trezit in Bucuresti, la 10 grade, doar cu hainele de pe el.

Pusa in aceasta situatie, echipa lui Sorin Oprescu a trebuit sa rezolve problema, trimitand SMS-uri patronilor de magazine, ca sa-i vanda cantaretului o haina groasa. In final au gasit un magazin italian, de unde solistul si-a luat dis-de-dimineata haina, apoi, urmat de reporterii postului TV Canale 5 (Mediaset - controlat de Silvio Berlusconi), a plecat spre Primaria Generala.

Aici a fost numit, de catre Sorin Oprescu, Ambasador Onorific al Bucurestiului, fiind, de altfel, prima data in Romania cand un primar acorda un astfel de titlu. Dupa investire, Al Bano s-a plimbat pe Calea Victoriei si s-a oprit la o cafea. Seara a parasit Bucurestiul, fiind condus la aeroport de politisti antemergatori cu sirene, fiindca risca sa piarda avionul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.