Sambata noaptea, dupa ce a fost la ziua lui Luis Lazarus, Nicu Maharu' a vrut sa plece spre clubul Bamboo, dar nu a reusit sa-si scoata masina, din cauza felului in care era parcat Bentley-ul Monicai Columbeanu. Iritat, acesta a chemat un taxi, dar a tinut totusi sa plateasca afrontul adus de soferul nepasator si a urinat pe limuzina de lux a sotiei lui Irinel.
Dupa ce a petrecut cateva ore la ziua lui Luis Lazarus, la clubul Bellagio din Capitala, iubitul Simonei Sensual, Nicu Maharu', a vrut sa plece spre un alt club de noapte, unde il asteptau cativa prieteni. Numai ca, la iesirea din local, el a constatat ca nu isi putea scoate automobilul din parcare, din cauza faptului ca era blocat de limuzina Bentley a Monicai Columbeanu.

Nervos si grabit, Maharu', care nu stia a cui este masina, nu a mai intrat in club pentru a-l cauta pe proprietar ca sa ii deblocheze automobilul, preferand sa opreasca un taxi. Inainte insa de a se urca in taxi, sub privirile iubitei sale, Simona Sensual, si a soferului uluit, el a tinut sa aplice o corectie celui care ii blocase automobilul si a urinat cu satisfactie pe Bentley-ul Monicai Columbeanu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.