Actrita spaniola, castigatoarea mult-ravnitului premiu Oscar pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona", face sex nebun in noul sau film, "Elegy", cu un coleg de breasla mai batran ca ea cu 30 de ani. Penelope si Ben Kingsley interpreteaza rolurile unei studente si al unui profesor pentru care atractia carnala e mai presus de orice.
Diferenta de varsta nu conteaza pe platourile de filmare. Focoasa actrita Penelope Cruz, castigatoarea unui premiu Oscar pentru rolul secundar din filmul "Vicky Cristina Barcelona", a renuntat la haine pentru a filma o scena de sex alaturi de veteranul Ben Kingsley in filmul "Elegy".

Penelope, de 35 de ani, interpreteaza rolul studentei Consuela Castillo, care se implica intr-o aventura cu mult mai batranul sau profesor, interpretat de Ben Kingsley, in varsta de 64 de ani, si el laureat Oscar. In acea scena, actrita isi da jos sutienul si se intinde pe pat, apoi se lasa muscata si sarutata pe sani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.