Megascandalul dintre Mihaela Radulescu si fostul sot Elan Schwartzenberg se afla abia in faza incipienta, insa deja face victime colaterale printre sustinatorii uneia sau alteia dintre parti.

Abia de acum incolo vom asista cu totii la balacareli scabroase care vor face deliciul romanilor deja infectati cu microbul otevist.

Daca in urma cu ceva timp lui Lucian Mandruta i-a fost batut obrazul de insasi Mihaela pentru ca a indraznit sa se alieze cu dusmanul, de data aceasta a venit vremea Adrianei Bahmuteanu sa o pateasca destul de urat.

In calitate de jurnalist, Mandruta i-a luat un interviu lui Elan, gest considerat a fi impotriva colegei de trust, iar diva nu a ratat ocazia sa-l mustruluiasca pentru aceasta imprudenta.

Jurnalista si ea, nevasta lui Prigoana nu a putut ramane indiferenta in fata scandalului conjugal Elan-Mihaela si si-a dat cu parerea pe blogul personal cu o sinceritate debordanta, pe alocuri insa exagerat, lucru care nu a ramas nesanctionat de fanii prezentatoarei “Duminicii in familie”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.