La aproape jumatate de an de la divortul de Ion Dichiseanu, Simona Florescu spune ca are o relatie de prietenie cu fostul ei sot, de care are grija in continuare.

Cu toate ca in viata Simonei a aparut un alt barbat, ea il viziteaza si acum pe Dichiseanu, ies impreuna la restaurant sau la cumparaturi si par sa fi lasat in urma animozitatile care au tinut prima pagina a ziarelor anul trecut. Motivul? Simona spune ca, dupa 22 de ani pe care i-au petrecut alaturi, nu se pot comporta ca doi dusmani si, in plus, ii leaga copilul pe care il au impreuna, Ioana.

Cand am sunat-o, ieri, Simona Florescu se pregatea sa-i faca o vizita fostului ei sot, actorul Ion Dichiseanu, si fiicei lor, Ioana, care locuieste cu tatal si cu sotul ei grec. “Este Bunavestire, asa ca ma duc la ei sa le duc peste. Stiu ca lumea comenteaza vrute si nevrute despre noi, dar noi avem o relatie buna. Dichi nu sufera, pentru ca si acum am grija de el! Iar Ioana si sotul ei la fel.

Ei locuiesc cu el, este totusi fata lui si e normal sa se ingrijeasca de el. Iar ginerele nostru e foarte atent, ii face sucuri de fructe in fiecare dimineata... se impaca tare bine cu Dichi”, ne-a declarat Simona. “Imi ajung si mie la urechi tot felul de barfe lansate de oameni care cred ca ne stiu viata in amanunt. Dar noi ne vedem de treaba noastra si chiar ne intalnim destul de des. Chiar ieri (n.r., luni) ne-am vazut, am iesit cu copiii la restaurant, am fost la supermarket impreuna...

Suntem doi oameni maturi, care au trait 22 de ani in aceeasi casa, iar anii acestia nu pot fi aruncati la gunoi. Plus ca avem un copil care ne leaga, ar insemna sa fim nebuni daca ne-am comporta ca doi dusmani”, a mai adaugat Simona.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.