Excentrica vedeta in varsta de 37 de ani a dezvaluit ca recurge la injectii cu botox pentru a arata mai bine, viata intima de invidiat cu actorul Jim Carrey spunandu-si de asemenea cuvantul in acest sens.

Jenny McCarthy a devenit celebra dupa ce a pozat pentru Playboy in 1993, an in care a fost Playmate of the Year. Ulterior, s-a lansat in televiziune, iar in prezent este model, actrita, dar si autoare de carti.

Prezenta in cea mai recenta emisiune a lui Oprah, Jenny a recunoscut ca "botoxul face parte din viata ei". Ea s-a declarat pro acestei metode de intretinere, atata vreme cat nu se exagereaza: "Trebuie, totusi, sa mai fii in stare sa ai riduri de expresie, eu inca pot sa arat furioasa".

Felicitata de Oprah pentru sinceritate, Jenny a declarat ca este de datoria vedetelor de la Hollywood sa impartaseasca anumite deprinderi, activitati si chiar si secrete, din moment ce publicul le considera modele de urmat in viata.

Insa nu numai botoxul o ajuta sa se mentina in forma. La acest lucru participa si partenerul ei, actorul de comedie Jim Carrey. Jenny a dezvaluit ca viata lor sexuala este inca "minunata", chiar daca de multe ori actorul nu-si da seama de acest lucru, pentru ca ea nu se poate exprima din cauza botoxului, a glumit Jenny pe seama acestui subiect.

Cei doi si-au inceput relatia in 2005, dar au recunoscut ca sunt un cuplu abia un an mai tarziu. In 2008 au anuntat ca s-au mutat impreuna si sustin inca de atunci ca nu au planuri de casatorie, deoarece "nu au nevoie de o foaie de hartie care sa le ateste relatia". Cu toate acestea, referindu-se la Jim Carrey, Jenny il numeste sot. "Asta pentru ca suntem de foarte mult timp impreuna si ne iubim la nebunie", explica vedeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.