In acest weekend are loc deschiderea unei noi locatii de muzica in Capitala. HALA nu se recomanda ca un club, ci ca o locatie neconventionala de evenimente, cu o capacitate de peste 2.000 de persoane, un sistem de izolare fonica unic in Romania si un design minimalist.

HALA va functiona de miercuri pana duminica, fiecare seara avand specificul sau. Ziua de miercuri va fi dedicata muzicii rock, joia vor avea loc petreceri old fashion way, vinerea va fi dedicata concertelor, iar in zilele de sambata, muzica electronica "va face legea". Duminica va fi o zi speciala, in HALA avand loc evenimente culturale, workshop-uri, expozitii, teatru sau stand up comedy, potrivit Nights.ro.

Deschiderea oficiala este programata maine, cu o petrecere "intre prieteni", pe muzica de Tom Wilson.

Pe 27 martie vor concerta Suie Paparude, Sensor si Zob. Cel de-al treilea si cel mai important eveniment din deschiderea Hala se va desfasura pe 28 martie. Petrecerea Munich Session ii are in program pe Tonka, OK Corral, The Model si Victor Stancov.

Tot in weekendul de debut, HALA pune la bataie pentru petrecareti bilete de avion catre desinatii europene de petrecere, bilete de intrare la un eveniment sau club din Europa, dar bonuri de consumatie in valoare de 100 EURO.

In saptamanile ce urmeaza, HALA aduce in premiera in Romania artisti cunoscuti din lumea muzicii electronice, cat si din alte zone muzicale.

Pentru mai multe detalii vizitati Nights.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.