Dupa reuniunea in componenta originala, formatia Limp Bizkit se pregateste sa plece intr-un nou turneu care include si Romania.

Fred Durst, Wes Borland, Sam Rivers, John Otto si DJ Lethal sunt asteptati sa concerteze in premiera la Bucuresti, pe 28 iulie, la Arenele Romane. Turneul baietilor, care va cuprinde 25 de concerte, va incepe pe 20 mai, la Riga in Letonia si se va incheia la Paris pe 5 iulie, informeaza site-ul oficial al trupei

Trupa Limp Bizkit, infiintata in 1994, a vandut pana in prezent peste 50 milioane de albume in intreaga ume. Primul album al trupei, "Three Dollar Bill, Yall$", a fost lansta in 1997 cand numele Limp Bizkit era deja cunoscut pe scena rap-metal. Doi ani mai tarziu a venit si cel de-al doilea album "Significant Other" care s-a vandut in peste patru milioane de copii. Au mai urmat alte trei albume "Chocolate Starfish and the Hotdog Flavored Water", "Results May Way", "The Unquestionable Truth", dupa care in anul 2005 baietii au luat o pauza, timp in care Fred Durst s-a concentrat pe cariera actoriceasca, iar Otto s-a internat la dezalcolizare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.