Printre vedetele care au onorat ieri invitatia la lansarea produselor pentru plaja marca Matis s-a numarat si Iuliana Marciuc.

Fericita, nevoie-mare, ca este insarcinata cu, vorbesc gurile rele, nimeni altul decat iubitul ei de "n" ani, Adrian Enache. Ne-am gandit ca frumos si elegant ar fi sa-i cerem si lui parerea, dar, spre stupoarea noastra, ne-am ales doar cu jigniri: "Ce va intereseaza pe voi ce fac eu? Nu mai vorbesc cu presa decat despre muzica! Nu va zic nimic. Nu comentez!". Adica???? Aici nu prea am inteles cum sta treaba. Ori nu e el tatal, ceea ce sincer ne indoim, ori, pur si simplu, situatia nu ii convine, caci mai are acasa o sotie si o fetita.

NERVI

Momentan, artistul se afla in Israel, unde sustine cateva spectacole, iar faptul ca l-am tinut putin de vorba pe marginea acestui subiect delicat a fost un alt motiv de enervare: "Am roaming si eu platesc convorbirea, asa ca, lasati-ma in pace!". L-am lasat in ale lui, ca n-a fost chip s-o scoatem la capat. In schimb, Iuliana se considera o mamica fericita, rasfatandu-si, la eveniment, bebelusul din pantece cu briose cu afine si portocale. Ea si-a cumparat deja haine pe masura, caci burtica este maricica, schimbandu-si in acelasi timp si tunsoarea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.