Fetite dulci, ca-n Bucuresti...

Vedeta din "Sport sangeros" mai calca insa si stramb. Zilele trecute, el se afla in holul hotelului in care este cazat, insotit de o femeie cu o reputatie indoielnica. Dar Jean Claude este barbat! Cei doi au plecat impreuna de la casino-ul hotelului, foarte zambareti si vizibil "atacati" de regele Bahus. La scurt timp insa, Van Damme a parasit-o pe insotitoarea lui si "s-a refugiat" intr-un club din centrul Capitalei. Acolo a "beneficiat" de prezenta a doua blonde, ce atrageau, fara doar si poate, privirile tuturor celor prezenti. Cei trei au dansat intreaga seara, parasind clubul cu pricina abia spre dimineata.

Nu putem preciza insa destinatia!

Periplul actorului belgian prin Bucuresti nu se opreste insa aici. Cu toate ca este o persoana foarte cunoscuta, nu se sfieste sa se afiseze in locuri publice si nu se teme deloc de admiratorii care-l asalteaza de fiecare data cand il recunosc. De curand, Van Damme a trecut si pe la unul dintre cele mai fitoase locuri din Bucuresti, o terasa frecventata de nenumarate vedete autohtone. Dar pentru ca mai are de stat o vreme in Romania, actorul are destul timp sa experimenteze intreaga viata de noapte bucuresteana.

Alain Delon, coleg de platou

Proiectele cinematografice ale lui Van Damme nu se termina o data cu pelicula care se filmeaza pe meleagurile mioritice, productia "2nd In Command". Anul viitor, in luna mai, Jean Claude va incepe filmarile pentru noul film "Asterix la Jocurile Olimpice". Va juca alaturi de marele actor francez Alain Delon, care-l va interpreta pe Imparatul Iulius Cezar, in timp ce belgianul Van Damme il va interpreta pe Cornedurus.

Cele doua vedete ale marelui ecran vor juca alaturi de actrita indiana Aishwarya Rai. Pana in prezent se stie ca rolul lui Obelix il va avea Gérard Depardieu, ca si in celelalte doua celebre productii. Realizatorul celei de-a treia parti a filmului cauta in prezent un actor pentru rolul personajului principal, asta pentru ca actorul Christian Clavier a refuzat aceasta oferta.

Pelicula "Asterix la Jocurile Olimpice" dispune de un buget de 60 milioane de euro. Filmarile vor incepe in luna mai a anului 2006, in Maroc sau Tunisia. Pelicula este programata sa aiba premiera pe ecranele din Franta in decembrie 2007.