Intrigat de cei care au comentat faptul ca Maria Ciobanu nu a participat la funeraliile fostului ei sot, Ion Dolanescu, Benone Sinulescu (medalion) s-a erijat in aparatorul cantaretei. Acesta a dezvaluit in timpul matinalului "Desteptarea" de la Europa FM motivele absentei Mariei Ciobanu de la inmormantare.

Nea Beni a devenit, luni dimineata, in timpul emisiunii matinale prezentate de Monica Anghel si Bogdan Miu, avocatul neplatit al Mariei Ciobanu.

In numele prieteniei care ii leaga de-o viata, dar mai ales pentru ca aceasta locuieste temporar in Los Angeles si nu se poate apara, Benone Sinulescu a fost "nevoit" sa dezvaluie starea de sanatate precara a Mariei Ciobanu, care, la cei 72 de ani ai sai, se chinuie cu un astm bronsic.

"A fost catalogata pe nedrept Maria Ciobanu ca nu a venit la inmormantare, de la Los Angeles. Ea este un om suferind care are astm bronsic."


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.