La petrecerea de lansare a albumului "Cu capul in nori", semnat 3 Sud Est, Andreea Marin si-a adus toata familia, iar iubita lui Florin de la Hi-Q nu si-a scapat din ochi partenerul toata seara.

Trupa Hi-Q a fost reprezentata la petrecerea baietilor de la 3 Sud Est de Florin. Acesta i-a explicat unei prietene ca, atunci cand vine vorba de prezenta la evenimente, trupa lor functioneaza pe principiul toti trei sau doar unul, insa niciodata doi. Mai precis, daca nu pot fi prezenti toti trei, atunci este desemnat unul dintre ei sa mearga si sa reprezinte trupa.

Florin a mai spus si ca niciodata nu vin cate doi, pentru a evita speculatiile de genul "uite, in trupa Hi-Q au aparut certuri" sau, in cazul in care ar veni unul dintre baieti cu Nico, s-ar putea comenta ca a aparut o idila. Florin a venit insotit de iubita sa. Vigilienta, fata isi supraveghea iubitul din umbra. In momentul in care Alex de la Mandinga a venit cu un pahar cu tequilla si i l-a oferit lui Florin, iubita acestuia i-a facut semn, care voia sa insemne "ai grija, sunt cu ochii pe tine".

SURPRIZE, SURPRIZE...

Dupa ce Viorel, Laurentiu si Mihai, cei 3 din Sud Est, au fost de multe ori in emisiunea "Surprize, surprize", acum a fost randul Andreei Marin sa le intoarca vizita. Cum niciodata nu-si scoate iubitul in lume, si de data aceasta zana cea buna a venit insotita de sora ei si de iubitul acesteia. In anturajul Andreei Marin s-a mai aflat si Cove, care a venit si in interes de serviciu. El a inregistrat un material pentru emisiunea lor de la Radio Star.

ANDREEA VREA PIESA NOUA

Andreea Balan a venit si ea - insotita de una dintre dansatoarele ei - sa aduca un omagiu lui Duta&co. Aceasta s-a aratat foarte incantata sa-l descopere in public pe Bobby Stoica de la Voltaj. Dupa ce l-a salutat, am aflat motivul. "E gata piesa?", l-a intrebat Andreea. Trupa Demmo a fost reprezentata de Ana Maria Ferent. Spre finalul petrecerii, Ana Maria s-a transformat in fotograf, ea facandu-le poze cu telefonul lui Bobby Stoica si Florin de la Hi-Q.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.