Sambata seara, la elegantul club Bellagio din Capitala "justitiarul" Luis Lazarus si-a organizat cu fast ziua de nastere. Printre invitati s-au numarat si multe dintre vedetele de televiziune care s-au intersectat in ultima vreme cu fostul colaborator al lui Dan Diaconescu.
Luis Lazarus si-a sarbatorit ziua de nastere printr-o petrecere de pomina. Pe lista celor veniti
sa-l felicite si sa ciocneasca un pahar cu el, s-au inscris Cristi Brancu si Oana Turcu, Romica Tociu cu sotia si copilul.

Nu au lipsit nici Oana Zavoranu si Pepe, nici asistenta Adrianei Bahmuteanu, frumoasa Laurette, care, profitand de "burlacie", a venit insotita de un tanar necunoscut. Mircea Stoian, coprezentatorul lui Dan Capatos de la emisiunea "Un Show Pacatos" si-a etalat cu nonsalanta teasta rasa si a stat mai toata seara de vorba cu antenistul Madalin Ionescu si cu pantofarul vedetelor, Mihai Albu, si nu a ezitat sa inspecteze portjartierul Simonei Sensual purtat la vedere, peste pantaloni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.