Blonda s-a plictisit sa mai concureze in emisiunea "Inelul cu diamant" si a anuntat producatorii ca va parasi competitia pentru bijuteria de peste 10.000 de euro. Gestul ei a fost urmat si de cantareata Simona Nae care si-a adus scutire medicala.

Dupa ce a acceptat cu greu sa concureze in emisiunea "Inelul cu diamant", de la Euforia TV, Simona Sensual s-a saturat repede de misiunea ei in acest reality-show si a anuntat producatorii ca vrea sa abandoneze.

In ciuda faptului ca acestia au incercat sa o convinga sa ramana, blonda nu a putut fi induplecata, pentru ca, asa cum a scris si pe blogul ei, era satula de filmarile interminabile si de compania din emisiune pe care o compara cu o "turma".

Dupa ce Simona a declarat in fata camerelor de filmare ca se va retrage din show, exemplul ei a fost urmat imediat de cantareata Simona Nae, care a venit cu o scutire medicala in incercarea de a-i convinge pe producatorii show-ului ca nu mai poate face fata programului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.