Recent, Oana a reusit sa obtina, culmea!, din greseala, un act care demonstreaza ca Marioara Zavoranu a inselat-o folosindu-se de complicitatea unui notar. Acum, ca are proba de netagaduit, sotia lui Pepe va face absolut orice pentru a obtine partea sa de mostenire si chiar mai mult.

Oana Zavoranu a reusit! Desi isi bate gura de ani buni, incercand sa convinga instantele judecatoresti ca mama ei a abuzat de increderea sa si a inselat-o, abia acum are ceva palpabil.

Avand nevoie de cateva acte pentru procesul civil pe care il are in momentul de fata cu Marioara Zavoranu, sotia lui Pepe le-a solicitat notarului care s-a ocupat de succesiune in 2001.

"Din greseala, ca altfel nu am cum sa spun, mi-a dat si o hartie cu care si-au dat amandoua, mama si notarita, foc la bagaje. Este vorba despre o rectificare datata 19 ianuarie 2001, despre care eu nu stiam."


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.