Filmul "Weekend cu mama”, al doilea pentru tanara actrita, se lanseaza maine in cinematografele din Romania. Actrita detine, alaturi de Medeea Marinescu, unul dintre rolurile principale din acest film, primul regizat de Gulea dupa 11 ani de pauza.

"Weekend cu mama“ abordeaza teme precum dependenta de droguri si soarta copiilor ai caror parinti pleaca sa lucreze in strainatate. Din distributie mai fac parte Tudor Aaron Istodor, Ion Sapdaru, Gheorghe Dinica, Andi Vasluianu, Razvan Vasilescu si Florin Zamfirescu.

Luiza, interpretata de Medeea Marinescu, a plecat sa lucreze in Spania in urma cu 15 ani, lasand-o pe Cristina, fiica ei in varsta de trei ani, in grija rudelor. Atunci cand revine in tara, femeia este socata sa afle ca fiica ei a fugit de acasa, este dependenta de droguri si are si ea o fetita de doi ani, care locuieste la orfelinat. Simtindu-se vinovata pentru situatia in care a ajuns Cristina (Adela Popescu), Luiza are la dispozitie un weekend pentru a o ajuta sa isi revina.

"M-a atras faptul ca povestea este una inspirata din zilele noastre. Mi s-a parut o reala provocare faptul ca este extrem de departe de tot ce am trait si jucat pana acum si nu in ultimul rand, am fost impresionata de intregul context pe care il implica acest proiect, regia semnata de Stere Gulea si lucrul alaturi de niste colegi de filmare extraordinari“, a declarat pentru "Adevarul“ Adela Popescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.