Mihaela Radulescu este cercetata de politisti pentru furt calificat si distrugere, in legatura cu incidentul in care au fost implicati doi angajati de la cotidianul "Libertatea“, ancheta vizandu-i si pe acestia din urma pentru loviri si alte violente.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca Mihaela Radulescu este cercetata pentru furt calificat, dupa ce a luat un rucsac si alte bunuri din masina cotidianului "Libertatea“, si pentru distrugere pentru ca a rupt legitimatia unuia dintre cei doi.

Ciocan a precizat ca si cei doi angajati ai cotidianului "Libertatea“ sunt cercetati de politisti pentru loviri si alte violente, dupa ce Mihaela Radulescu a declarat ca cei doi au lovit-o cu masina.

Chemati la audieri

Purtatorul de cuvant a mai adaugat ca Mihaela Radulescu, cei doi angajati ai "Libertatea“, precum si Dan Otil vor fi chemati, saptamana viitoare, la sediul Sectiei 26 Politie pentru audieri, dosarul in care se fac cercetari ajungand la politie dupa ce a fost inregistrat la Parchetul Judecatoriei sectorului 4 cu numar unic.

Politistii Sectiei 26 Politie s-au autosesizat, marti, in cazul Mihaelei Radulescu, dupa ce a luat un rucsac si alte bunuri din masina cotidianului "Libertatea“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.