De cand s-au imprietenit subit intr-o emisiune in care au gatit unul pentru celalalt, Monica Columbeanu si Luis Lazarus sunt nedespartiti.

Ba la masa in oras, ba la prezentari de moda, cei doi pozeaza in cei mai buni prieteni, iar zvonurile mai rautacioase nu au intarziat sa apara.

Unii au mers mai departe cu imaginatia si au ajuns la concluzia ca, de fapt, formeaza un cuplu in secret, relatie infirmata vehement de cei doi. Recent, la o prezentare de moda in care Moni a urcat pe podium, "justitiarul” a tinut neaparat sa aiba un loc in primul rand, fiind unul dintre cei mai infocati aplaudaci.

Poate ca unii dintre barbati s-ar arata profund jigniti ca sotia lor sa prefere compania altuia, insa Irinel are incredere deplina in sotia sa, si ceea ce-i place ei pentru el e lege. Daca tanara lui nevasta a vrut sofer tanar si frumos, el i-a indeplinit dorinta intocmai.

Daca Moni vrea in club cu fetele, Iri nu sufla o vorba si se arata chiar incantat de alegerea ei, iar atunci cand s-a imprietenit la catarama cu un alt barbat si de care este nedespartita la evenimentele mondene, domnul Columbeanu este cat se poate de fericit.

Curios este ca, de-o buna perioada de timp, sotii Columbeanu evita iesirile impreuna. Daca la inceputul relatiei lor nu era chip sa-l vezi pe unul fara celalalt, de-o vreme incoace, Iri a intrat intr-un con de umbra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.