Muzicutistul Marcian Petrescu si Trenul de Noapte lanseaza vineri cel de-al doilea album intr-un concert sustinut la clubul Hard Rock Cafe din Bucuresti.

De vreo 10 ani, muzicutistul Marcian Petrescu sufla in fel si chip prin cele 20 de lamele ale armonicii. Autodidact, a cantat in Onesti, orasul natal, si-a incercat norocul in Malta si a stat o vreme sub aripa lui Mihai Godoroja, cantand in formatia acestuia, Blue Spirits. In 2007 a repus pe sine un proiect mai vechi, Trenul de Noapte.

Dupa primul disc, “Dependent de blues”, artistul n-a avut stare si s-a intors in studio. Asa s-au nascut “Povestile Bluesului”. “Primul album a fost 90% acustic, doar cu voce, chitara acustica si muzicuta neamplificata.

Al doilea are chitara electrica, bas, tobe, iar muzicuta este aproape peste tot amplificata”, explica Marcian Petrescu.

O parte dintre piese le-a testat deja in concertele de anul trecut. Lansarea oficiala va fi insa vineri, 20 martie, intr-un show gazduit de clubul Hard Rock Cafe din Bucuresti si organizat de compania Event Plus, aceeasi care s-a mai ocupat de lansarile de album ale lui A.G. Weinberger sau George Baicea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.