Actrita britanica Natasha Richardson, sotia lui Liam Neeson, a decedat, miercuri, la varsta de 45 de ani, din cauza unei grave leziuni cerebrale, suferita in urma unui accident de schi in Canada, informeaza Reuters.
Natasha Richardson a fost internata la New York marti, dupa ce, o zi mai devreme, a cazut pe o partie pentru incepatori in timpul unei lectii de schi in statiunea Mont Tremblant. Un purtator de cuvant al statiunii a declarat ca actrita parea in stare buna dupa cazatura, insa instructorul sau a chemat o echipa de interventie, pentru a o transporta la baza partiei. O ora mai tarziu, actrita a inceput sa se planga de dureri de cap si a fost internata intr-un spital local, dupa care a fost transferata la Montreal, unde medicii i-au pus diagnosticul de traume craniene severe, relateaza NewsIn.

"Liam Neeson, fiii sai si intreaga familie sunt socati si devastati de moartea tragica a Natashei", a declarat purtatorul de cuvant al familiei, Alan Nierob.

Natasha Richardson s-a facut cunoscuta in 1994, pentru rolul din "Nell", in care a jucat alaturi de sotul ei si de Jodie Foster. In 2006, actrita a facut un rol de exceptie si in drama "Azilul", fiind recompensata cu premiul britanic Evening Standard pentru cel mai bun rol principal feminin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.