Anatomistul Gunther von Hagens, renumit pentru tehnica sa de imbalsamare a cadavrelor, pe care le expune in ipostaze socante, sustine ca a fost contactat de catre unul dintre angajatii regelui pop.

Cercetatorul abia asteapta sa-l conserve pe cantaret, caruia ii promite ca dupa moarte il poate face mai frumos decat atunci cand era in viata.

Michael Jackson vrea sa fie "imortalizat" de catre controversatul "Doctorul Moarte", Gunther von Hagens, care il poate imbalsama cu tehnica sa unica.

"Nu am voie sa divulg numele clientilor mei, insa pot spune doar ca unul dintre angajatii lui Michael Jackson ne-a contactat", a declarat von Hagens. Gurile rele deja comenteaza ca "dr. Moarte" nu are prea mult de lucru la corpul lui Michael, din cauza sutelor de operatii estetice pe care regele pop si le-a facut de-a lungul vietii si care l-au facut sa arate ca unul dintre exponatele artistului.

"Ii voi da lui Michael nemurirea fizica, pentru ca el este deja nemuritor prin muzica sa", a declarat von Hagens, care are deja planuri mari cu clientul sau.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.