Desi isi dorea buze mai groase, nu a vrut sa auda de injectiile cu acid hialuronic. A ales, in schimb, machiajul permanent si de atunci il reinnoieste o data la doi ani.

Recent, paparazzii Cancan au realizat o serie de fotografii cu Andreea Balan la cateva minute dupa ce a parasit clinica din zona Primaverii, unde a trecut printr-o interventie de infrumusetare care a costat-o 1.000 de lei.

Cantareata a iesit din cladire cu capul plecat, incercand sa-si ascunda umflaturile din zona fetei. Desi multe dintre colegele ei de breasla evita sa admita ca unele calitati nu sunt de la Mama Natura, Andreea a recunoscut ca recurge de ani buni la machiajul permanent.

"Mi-am tatuat buzele si sprancenele. Nu o fac de moft, o fac de nevoie. Cu ajutorul conturului imi fac buzele sa para mai groase, iar in ceea ce priveste sprancenele am folosit acest procedeu pentru a le schimba forma si a le da una care sa-mi avantajeze fizionomia. Rezultatul final nu este cel din fotografii.

Acolo interventia era foarte proaspata si in zona tatuata incepuse deja sa se formeze o coaja", ne-a povestit Andreea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.