Daca pana acum eram obisnuiti sa vedem la concursurile de Miss doar tinere trase prin inel, inalte si cu un zambet perfect, iata ca lucrurile se schimba.

Clasicele competitii pentru alegerea frumusetilor lumii au mai nou o concurenta atipica. Cu un public din ce in ce mai dornic de senzational, intrecerile precum Miss Poponet sau Miss Grasuta, au devenit un deliciu anual pentru spectatorii din mai multe colturi ale lumii.

Fie ca sunt doar femei obisnuite sau au o poveste extraordinara, doamnele si domnisoarele participante au un sigur scop - sa castige, indiferent de cat de ciudate sunt probele pe care le au de trecut.

Una dintre sutele de participante la ... Miss Atom nu este un fotomodel profesionist, ci una dintre angajatele unei uzine nucleare. Tanara, Ekaterina Bulgakova, a primit titlul amintit intr-un concurs de frumusete bizar, desfasurat de industria puterii nucleare. Iar rusoaica nu este singura regina "neobisnuita" a frumusetii care a rupt inimile barbatilor, in jurul lumii exista numeroase concursuri bizare, noteaza "The Sun".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.