Domnisoara 3 in 1 - jurnalista, profesoara de sex si prostituata - Laura Andresan va deveni femeia 4 in 1, pentru ca mai nou este si scriitoare si se pregateste pentru lansarea primului ei volum, “Barbatii la feminin”.

Laura va vorbi despre carte in emisiunea ei de la postul B1Tv, dar lansarea oficiala va avea loc pe 23 martie. Pana atunci, marturiseste ca isi asuma tot ce a facut pana la 27 de ani, “fiecare gura sarutata, fiecare cuvant spus si fiecare gest facut”.

Iata si comunicatul primit de la PR-ul televiziunii:

Luni, 23 martie, de la ora 13.00, Laura Andresan va lansa prima sa carte - “Barbatii la feminin”, intr-o cafenea din Bucuresti. Laura nu doreste sa dea nastere unui nou scandal cu acest volum, desi, cu siguranta, multi vor gasi de-a dreptul inacceptabile multe dintre istorisirile cartii. Publicul o va putea cunoaste pe starleta in mai multe ipostaze: amanta, jurnalista sau prostituata. In editia de joi, 19 martie, a emisiunii 'Interzis cu Laura Andresan', difuzata de B1 de la ora 00.30, telespectatorii vor afla, in premiera, informatii despre continutul cartii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.