Actrita britanica Natasha Richardson a fost transportata la un spital din New York, in urma unui grav accident de schi suferit in Canada, cand a suferit leziuni severe la nivelul capului.

Actrita britanica a parasit teritoriul canadian, unde avusese loc accidentul, la bordul unui avion privat, fiind insotita de sotul ei, actorul irlandez Liam Neeson.

Natasha Richardson, in varsta de 45 de ani, a parut neafectata, initial, de cazatura suferita pe pista de schi destinata incepatorilor, in statiunea canadiana Mont Tremblant, insa leziunile s-au dovedit a fi mult mai grave.

Actrita britanica a fost insotita spre baza partiei de antrenorul de schi, care a solicitat imediat interventia patrulei medicale.

Actrita nu prezenta niciun semn vizibil de rana si se simtea foarte bine, insa patrula medicala canadiana a respectat regulile stricte din statiunea canadiana, insotind-o pana la hotel si sfatuind-o sa consulte un medic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.