Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a luat atitudine in privinta scandalului in care este implicata fosta lui sotie, Mihaela Radulescu, si o echipa de paparazzi de la cotidianul Libertatea.

Schwartzenberg considera ca acest conflict nu constituie decat "un banal schimb de replici”, care are insa consecinte nefaste asupra psihicului si reputatiei vedetei.

Drept urmare, omul de afaceri i-a adresat o scrisoare ministrului de interne Dan Nica, prin care ii solicita sa analizeze mai atent aceasta problema. De asemenea, Elan este de parere ca desfasurarea unei anchete pe marginea incidentului dintre Mihaela si paparazzi reprezinta o risipa de resurse.

In plin scandal cu Mihaela Radulescu, Elan Schwartzenberg pare totusi ingrijorat de soarta fostei sale sotii, in sprijinul careia a facut un apel catre ministrul de interne Dan Nica. Elan Schwartzenberg il roaga pe acesta sa analizeze consecintele pe care le are conflictul asupra psihicului Mihaelei, si asa afectat de problemele prin care vedeta trece in ultima perioada. Iata si textul scrisorii lui Elan Schwarztenberg catre ministrul de interne.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.