Interpretul ar putea parasi Romania in aceasta saptamana pentru a se interna intr-o clinica de specialitate de langa Munchen, unde medicii ii vor transplanta o bucata din ficatul sotiei sale.

Cristi Minculescu se pregateste sa plece in Germania, unde va trece prin cea mai mare incercare a vietii sale. Afectat de o boala ereditara polichistica hepato-renala, care ii poate fi fatala in orice moment, solistul trupei Iris, in varsta de 50 de ani, va fi supus unui transplant de ficat intr-o clinica de langa Munchen.

Specialistii in domeniu au fost de acord cu operatia lui Minculescu in strainatate, admitand chiar faptul ca interventia este mai putin costisitoare decat la noi.

Astfel, este posibil ca artistul sa se interneze in centrul medical german chiar in aceasta saptamana, in vederea transplantului, singura lui sansa de supravietuire.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.