Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, a depus, zilele trecute, o cerere la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti pentru a-i fi incredintat copilul, aflat momentan in custodia mamei dupa divortul din octombrie 2008.

Ce sanse are Mihaela de a ramane alaturi de Ayan si cat de probabil este ca Elan sa obtina custodia baietelului? I-am contactat pe avocatii Catalin Dancu si Cristian Sarbu, care si-au expus opiniile in acest caz. In timp ce primul spune ca Mihaela "nu este o mama denaturata, careia sa i se ia copilul”, cel de-al doilea este de parere ca vedeta Antenei 1 a creat intentionat situatia in care se afla si ca nu face decat sa-i creeze o trauma lui Ayan prin faptul ca l-a mutat la hotel.

Avocatul Catalin Dancu spune ca Elan Schwartzenberg va trebui sa dovedeasca in fata judecatorilor ca Mihaela Radulescu este o mama incapabila sa isi creasca baiatul. "La pronuntarea divortului, presupun ca Mihaelei Radulescu i s-a incredintat minorul spre crestere si educare. Pentru a putea castiga un eventual proces de incredintare a custodiei copilului, tatal va trebui sa faca dovada in fata judecatorului si sa demonstreze niste lucruri”, spune Catalin Dancu. Mai exact, Elan Schwartzenberg va trebui sa faca dovada ca:

-minorului i se aduce un prejudiciu referitor la cresterea, educarea si intretinerea acestuia. Greu de crezut ca cineva ar putea aduce dovezi in acest sens, avand in vedere ca niciodata nu au existat probe ca Mihaela si-ar neglija fiul, ca nu l-ar educa sau ca nu si l-ar intretine corespunzator.

- ca minorul a fost pus in mare pericol. Si acest aspect este greu de dovedit. Niciodata nu au existat dovezi ca viata lui Ayan ar fi fost pusa in pericol de mama lui. Singurul episod pe care Elan l-ar putea aduce in discutie ar fi cel petrecut acum cateva luni, intr-o statiune montana, cand Mihaela a fost fotografiata de paparazzi plimbandu-l pe Ayan cu un ATV. Schwartzenberg a declarat atunci unui cotidian ca se teme pentru viata fiului sau si ca Mihaela greseste.

De mentionat ca Ayan nu se afla singur pe ATV, ci impreuna cu mama lui, care il proteja de un eventual pericol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.