Cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa! Cam asa s-ar putea spune si despre faptul ca, atunci cand Victoria Beckham nu e prin preajma, femeile roiesc in jurul fotbalistului.

David Beckham a facut furori printre reprezentantele sexului frumos la un eveniment de caritate care a avut loc luni seara. Potrivit "Daily Mail", el a fost invitatul de onoare la cina galei data de Anema E Core Cancer Research din Milano.

Nici nu a apucat sa se aseze bine pe scaun, ca frumosul fotbalist in varsta de 34 de ani a fost asaltat de italience dornice sa flirteze cu el. Tot ce a trebuit sa faca David a fost sa stea zambitor, cat timp femeile, una dupa alta, se apropiau de masa sa pentru o scurta discutie. Beckham nu a parut ofensat de gesturile reprezentantelor sexului frumos, ba dimpotriva: chiar s-a distrat foarte bine la eveniment.

Gabriella Dompe, din inalta societate italiana, a fost in mod particular incantata sa-l intalneasca. Ea a licitat cel mai mult pentru o camasa a fotbalistului la strangerea de fonduri organizata de fundatie si l-a luat in brate entuziasmata, cand Beckham a invitat-o pe scena.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.