Desi stilul ei inconfundabil a fost copiat de milioane de femei, supermodelul risca sa-si piarda statutul de cel mai bine imbracata vedeta din lume, look-ul adoptat in ultima vreme nefiind tocmai unul de urmat, comenteaza DailyMail.

Kate, in varsta de 36 de ani, a onorat invitatia lui Sir Philip Green la petrecerea aniversara a 57 de ani. Nimic ciudat in acest sens, vedeta fiind deja recunoscuta drept o adevarata petrecareata. Insa tinuta sumara afisata a atras inca o data atentia celor din jur.

Kate a intrat la petrecere plina de viata. La iesire insa, modelul, care a ales sa nu poarte sutien, a lasat la vedere mai mult decat ar fi trebuit, spre deliciul paparazzilor.

Supermodelul a ales pentru aceasta ocazie un smoching negru Yves Saint-Laurent, cu rever din piele, crestat pana in talie, si o fusta scurta neagra.

Tinuta deux-piece era aceeasi pe care modelul a purtat-o la o sedinta foto in Paris, in aceeasi zi, potrivit DailyMail.

Incidentul a marcat un al treilea ghinion cu privire la tinuta, pe durata unei saptamani. Vedeta obisnuieste sa socheze prin a recurge la extreme cand vine vorba de haine, adoptand stiluri foarte sexy, precum cazul de fata, dar si tinute "ce ar putea fi purtate la manastire", noteaza jurnalistii britanici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.