Declaratia a fost facuta ieri seara, in cadrul Observatorului de la ora 19 al Antenei 1, la numai cateva ore dupa ce fostul sau sot, Elan Schwartzenberg, a depus la Judecatoria Sectorului 1 o cerere de reincredintare a lui Ayan. In urma divortului din toamna anului trecut, copilul a ramas in grija mamei.

"Inca mai sper ca fostul meu sot sa inteleaga ca raul pe care-l face copilului este ireparabil. A-i injura mama in ziare, la televiziuni, a spune atatea enormitati si minciuni despre mama copilului nu inseamna ca-ti iubesti copilul", a declarat Mihaela Radulescu, la Observator.

"Se spune despre leoaice ca sunt cele mai bune mame. Asta in padure. Dar si in viata reala e la fel. Sunt leoaica, fiul meu e Leu si el tot de zodie, deci o leoaica si un pui de leu, credeti-ma, impreuna, sunt de nedespartit!", citeaza Cotidianul.

"In sufletul meu, am aceasta capacitate de a nu uri pe nimeni, nu pot sa traiesc urand pe cineva. Ar insemna sa ma macin inutil pe dinauntru. Un astfel de om trebuie macar in ultimul ceas sfatuit de niste prieteni, daca mai are prieteni de calitate in jurul lui, corectat, indreptat si in ultima instanta, de ce nu, iertat. Si cand spun iertat, ma refer la mine. Sunt in stare sa-i spun copilului meu ca tata a avut o ratacire", a continuat ea.

Fostul sot al Mihaelei Radulescu cere instantei sa ii fie incredintat copilul

Omul de afaceri a depus ieri, la Judecatoria Sectorului 1, prin avocata lui, doua actiuni pentru incredintarea micutului Ayan, baietelul sau de cinci ani care in acest moment se afla in custodia mamei. In primul rand, Elan Schwartzenberg a apelat la o masura care se aplica in situatii de urgenta, solicitand magistratilor incredintarea minorului pe calea ordonantei presedintiale, informeaza Cancan. Primul termen al acestei actiuni a fost fixat pentru data de 24 martie. Procesul de reincredintare, pe fond, va incepe insa pe 8 aprilie. Potrivit unor surse judiciare, Elan a fost nemultumit de faptul ca fosta sotie nu i-a respectat dreptul de a-si vizita copilul.

Potrivit ziarului Adevarul, care citeaza din declaratia lui Schwartzenberg, Mihaela Radulescu ar fi conditionat revederea copilului cu achizitionarea unei case, pentru ea si pentru Ayan: "In seara zilei de 8 martie, Mihaela a venit nervoasa acasa. Dupa o cearta, m-a pus sa-i cumpar o casa, caci altfel nu o sa-mi mai vad copilul", declara fostul sot al realizatoarei emisiunii "Duminica in familie".

In sustinerea acestei declaratii Schwartzenberg a atasat si un mesaj sms primit de la Mihaela Radulescu: "In seara asta se muta cu mine la hotel (e vorba de micutul Ayan, copilul celor doi n.r.) si-l vezi doar cand imi vei gasi o casa in care sa ne mutam"! Practic, Radulescu ii solicita astfel lui Schwartzenberg o casa in schimbul aprobarii de vedea copilul.

Omul de afaceri povesteste punctul culminant al razboiului cu vedeta emisiunii "Duminica in familie": "Pe opt martie, seara, a venit nervoasa acasa. A devenit irascibila si a trantit pe jos florile primite de la fiul ei. In miezul noptii si-a luat lucrurile si a plecat. Copilul nu era acasa, era la bunica materna, in Bucuresti".

"Nu m-am folosit de Mihaela ca de o partie"

Intr-un interviu acordat revistei Tabu, acum 5 ani, readus in actualitate de jurnalistii de la Gardianul, Elan descrie relatia sa cu viitoarea fosta sotie, mentionand ca nu s-a folosit de celebritatea acesteia "ca de o partie": "Am inceput cu o combinatie, exact cu ce faceau toti in tara, adica de toate si nimic. Am avut un bar, o discoteca, laboratoare foto, electronice, import, export. Am facut cam tot ce se putea face pana am reusit sa identific o nisa specifica pe care sa ma duc si sa-mi placa foarte tare, publicitatea. Dar, practic, dupa ce am facut de toate si nimic, consignatii, import de blugi, am identificat publicitatea si am stat pe aceasta latura pana in 1999, cand am facut vanzarea masiva catre News. Dupa care am continuat in alta directie. Mihaela nu are vreun aport sau vreo vina in realizarile mele pozitive sau negative specifice din lumea afacerilor. Pentru ca ea nu are nici o vina daca eu am facut ceva negativ (...) In viata niciodata nu m-am folosit de Mihaela ca de o partie. Mihaela nu s-a dus in viata ei la vreun primar, la vreun ministru sa-l roage ceva. Nefiind implicata in crearea unui lucru pozitiv, nu vad de ce ar putea fi implicata intr-unul negativ".

Politia a inceput o ancheta pe numele vedetei, pentru furt si distrugere

Acum o saptamana, Mihaela s-a mutat cu fiul ei la hotel, declarand ca Elan a dat-o afara din casa de la Izvorani. Vineri seara, un alt scandal a izbucnit, intre vedeta si o echipa de paparazzi de la un tabloid. Mihaela depus plangere la politie, sustinand ca a fost hartuita de fotografii care i-au pus viata in pericol. Avocatul Florentin Sorescu a declarat pentru Gardianul in legatura cu evenimentul din parcarea Rin Grand Hotel ca "din punctul meu de vedere este o brambureala ceea ce s-a intamplat acolo. Nu ii vad in nici un fel finalitatea din punct de vedere al dreptului penal, pentru ca fapta de hartuire, in sensul specificat de doamna Mihaela Radulescu, nu este reglementata. Daca vreuna dintre parti ar fi gasita vinovata, acest lucru se poate termina cu cel mult o amenda. Se vede de la o posta ca este o chestiune fortata. Este o «poveste mondena»". Consultata cu privire la scandal, avocatul Mariana Stefan ne-a declarat ca, asa cum este cunoscuta povestea in momentul de fata, incadrarea juridica a acesteia ar fi aceea prevazuta de articolul 211 Cod penal, “talharia”.

Aceasta pentru ca politia a constatat ca Mihaela Radulescu isi insusise fara drept, cu violenta, un bun apartinand altei persoane (in speta, aparatul de fotografiat al jurnalistului de la "Libertatea"). Conform acestei incadrari, o eventuala condamnare a faptuitorului se incadreaza intre 5 si 20 de ani de inchisoare, in contextul in care exista circumstante agravante (fapta s-a petrecut intr-un loc public, noaptea etc).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.