"Durul“ de la radio se intoarce in FM, pentru o noua emisiune, care incepe astazi la Guerrilla. Cuplul de radio Gheorghe-Mihaiu, care in anii 2000 tinea ascultatorii treji pe frecventa ProFm-ului, revine la radio Guerrilla, de luni pana joi, in intervalul 13.00 - 14.00.

De ce emisiune cu Andrei Gheorghe? Pentru ca "acum sunt doua arogante intr-o singura emisiune, pentru ca suntem niste 2SudEsti ai FM-ului, pentru ca noi ne-ntelegm intre noi si nu prea ne intelegem cu lumea, dar si pentru ca Radio Guerrilla este singurul loc potrivit pentru anarhistul de Gheorghe”, spune convins Liviu Mihaiu.

La celalalt microfon se afla Gheorghe, care a acceptat oferta pentru ca "il continea si pe el (Liviu Mihaiu - n.r.) la pachet”. Si de ce este Liviu Mihaiu greu de refuzat? E "sexi, atragator, ademenitor, agresiv, antipatic, auricular, atipic, afon, amuzant, generos, haios, de treaba, curios, neastamparat, laudaros, mahmur, inalt, pletos si mai presus de toate, dictator cu o masina mai nasoala ca a mea”, se amuza Gheorghe. Cel din urma a primit oferte de la radio, dar niciuna care sa merite un "mda hotarat”.

Au stabilit, de comun acord, sa se intalneasca la 13-14 si sa faca o emisiune "in care, mai degraba, vorbesc cei doi din studio intre ei, decat direct cu tine ascultatorule”, dupa cum zice Gheorghe. Nu are emotii in ceea ce priveste reintoarcerea la radio, "nici nerabdari, doar o usoara stanjeneala”.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.